Vid bussen

Heej!


Står och väntar på bussen. Bara för klockorna går för tidigt hemma är det typ 10min innan bussen går ;)

Xoxo


Sorry

Heeej!


Sorry för dåligt uppdatering.. :/

Sitter i soffan och har just ätigt lunch, ska klä på mig nu och så åker jag t Farsta med Micca och shoppar lite. Är i stort behov av shorts och lite så ;)

Xoxo

(ni får två bilder på mina brända axlar)


Sista

Heej!


sitter i soffan just nu och har just målat naglarna. Hade sista isträningen idag. Va lite tråkigt :( Menmen.

Vi fick göra lite lyft och så där idag. bara ha lite kul :P hah. Flytt cirkel och bara ha kul ^^ så pratade vi även om att åka till landvetten i slutet av sommaren och får träna för Andrea (suprises tränare och en av världes bästa tränar). Det ska bli kul om vi kommer iväg :P haha


Nu ska jag äta och sen bara chilla. prao imorgon, satt det är najs ^^

(Ni får lite bilder får sesonegn som har gått)









¨


(Ungdoms teamet)














Xoxo


Bilder

Heej!

Har hittade bilderna från SM, satt nu får ngr iaf :P









Xoxo

Chill

Heej!


skulle igentlige ha åkt in till stan med en kommpisa idag och shoppa lite. men så vart den inte, så jag har bara varigt ute i solen och haft det skönt. det var inte helt fel det heller :P haha.


Har satt upp kanninernas ute bur och hjälp mamma lite i trägården. nu ska jag nog kolla på film tror jag och bara chilla. :P



Haha bluder på en bild från vårt gammla land ^^ haha


Xoxo

Ute

Heej!


Orkade inte blogg i går när jag kom från stallet, duschade och kollade på film innan jag däckade i sängen.

Aja, iaf så red jag ut, vi var väl ute 40min skulle jag tro. Red runt bakom högdalen och kan bara säga så här "fy fan vad bortskämd man har blivigt med underlager i resarvatet!", där brukar det alltid vara mjuk med svikt men inte löst. här var det hårt och tort, mkt stenar. sp nä, där tänker jag inte rida mer :P Hon var lite på tårna, men ändå lungt med tanke på att det blåste haha :) skrittade mest med tanke på underlaget med hittade även ngr ställen där jag kunnde trava och galopper. satt det var trevligt ;) hah





Knäpp häst?





Inte ngr super bilder men ändå :P
(hade tänkt att fota lite när jag var ute med hon var som sagt på tårna och så jag hade lite annat att hålla koll på ;))

Xoxo

Bild


Smile to the bitch that hate you

heej!



Micca gick hem för typ några minuter sen. ska kolla på lite saker på datan nu och sen åker jag iväg till stallet :D Det blir un uteritt för vår del idag, äntligen i hoppsadelen oxå! ^^ haha :P får se om vi rider i natureservatet elr om det blir åt andra hållet. har man tur kanske man får sällskap ;)


Filme igår vi iaf rolig! lite konstig, men rolig. var längesen jag garvade så mkt åt en film :)
Efter så satt vi och pratade i lekparken (mogna cheyor) i typ 1 timme. och så kollade vi på film, snackade. släckte vi 4, satt det var lungt :*



Ni får en blid på mig och Goldie. (lite korta lädder?)


Xoxo

15min

Heej!

Micca är här om typ en kvart och att dumpa sakerna innan vi drar. Satt jag håller på att göra i ordning mig ;)

Fett taggad på biooooo, hör sen <3

Xoxo


Smart tjej..

Heej!

Sitter och kollar på hockey när Norge gör mål.

Jag: Ryssland gjorde mål...
Pappa: gjorde dom?
Jag: om det är dom som har vita tröjer
Pappa: nej det är Norge.
Jag: jaha, då gjorde Norge mål!

Haha

Xoxo


Hungergames

Heej!


Har läst alla tre böker i "HUngergames" trilogin. satt jag tänkt skriva en lite kort rescsion om dom :P

Hungerspeln:
Kattniss blir utagen till "HUngerspeln" där 24 st ungdomar går in men bara 1 kmr ut. Man får följa henne hur hon gör för att överleve på banan...


Jag tycker att boken var bra, spännade. Lite sorlig och tog oväntade vändlingar, som man inte var mer på. vilket gjorde att man bara läste sida upp och sida ner för få vete hur det går! man kan inte sluta läsa enligt mig.



Fatta eld:
Kattniss njuter av det faktum att hon segrade och alla privullegium som tillhör, tills det ointräfliga inträffar... samtidigt gör folket motstånd regimen.


Enligt mig den bäste av bokerna i serien . den är gripande, sorgli, spännande och inte alls som man trodde. allt som inte skulle hända händer...




Revlot:
Folket är som galna och det är kattniss som är ledare för revloten som skre.


Bra bok. spännande, som boken innen inträffade det saker som är det sissta man vill ska hända. kanske sorlig i vissa delar med as bra!





Hela serien: är mkt läs värd och beroenframkallad. Författaren har lämnat lukor som man får själv fylla i. man får tänka och försöka komma fråm till vissa saker själv, vilket gör att boken får lite olika inebörd för allaa.


Xoxo

Ledig

Heej!



Har just ätigt lunch oxh sitter i soffan och tar det lungt. :P väntar på att tiden ska gå, ska ju på bio i kväll med Micca (y). sen slaggar hon her idag. satt det är bli najsit :P ^^ haha


Hade tänkt att träna en stund, får se hur det blir med det, har ´lite tränings värk från igår satt... :)



Gammal blid på miog och Elin. ngn tävling m. sunrise


Xoxo

Onsdag

Heej!



Idag va de en chill dag, hade inte första lektioene. Var klar med allt på frnaska och slöjden och sen kollade vi på film på livsviktigt :P haha. satt det var skönt. Nu e det helg.

Va på friskis med tjejerna idag. Tränade. det gick bra! Kännde riktigt kul faktist vi hade en manlig tränar som var lite too mutch. jaja.


Ska kolla ¨på film nu tror jag ^^


Xoxo

Baby you light up my world...

Heej!


Han inte skriva ngt som gårdagens ridpass. Men det gick iaf bra! Anna hänkade till stallet sp det var trevligt med lite sälskap :P haha. Red ca 30 min på volten. Hon var ganska fin redan från börja. något tung i handen. Joggade fram och sen jobbade jag med övergångar och lite lösgörande. Hon ville inte (orkade) riktigt med att fatta galopp från skritt. satt där fick vi disskutera lite innan hon gjorde som hon skulle. efter det vart galoppen riktigt fin! Hon vart ganska kort och i hopp. Övergångarna gick as bra! Behövde typ bara tänka framåt elr bakåt i slutet och hon gjorde som hon skulle! (y). I slutet var hon riktigt fin, mjuk i handen och gick som hon skulle!!





(måste kolla upp)




Kass kvaliet med dert var iaf ngr bilder


Xoxo

Rast?

Heej!


Sitter utanför idrottas hallen med Micca... Börjar om 45min satt det r chill ^^ vi e klara med NO satt haha. Fast min kmr bli jävligt failad ;)


Xoxo


Tisdag

Heej!


Sitter i skolan just nu. Har gjort klart svenska provet nu... :/ det gick väl så där ^^ jaja, nu är det gjort det...


Xoxo


Natti

Heej!!


Ska släcka nu hade jag tänkt. Har kollar igenom svenska en gång. Känns som jag kan den, satt nu ska jag njuta av att få sova och sp höra vi imorgon ;)

Xoxo


Pluggat

Heej!



Har pluggat en stund till hah, svenska känns bra. snart klar med alla no frågor. men dom fixar jag i morgon elr på onsdag :P

Har ni mkt prov/plugg så här i slutet på terminen? :P

Ska iaf på bio på torsdag med Micca (y)


Ska kolla på tv en stund och dusch och lite så och sen ska man väl sova typ :P


image description


Xoxo

Måndag

Heej!


Ja då va det måndag igen då :/ *suck* aja, det ör iaf bara tre dar den här veckan och sen prao! Chill :P haha. Just nu sitter jag i soffan med musiken på och försöker plugga. det går väl sådär... haha ;)

Hade tänkt att massa mig upp och träna lite. får se. kanske blir en mil på cykel elr nått. elr så taggat man fys. aja. får se... :P




Xoxo

Skola

Heej!


Sitter i skolan, franska just nu :P haha. Aja, ska väl träna när jag kmr hem. Får se om jag springer eller om det blir ett fys pass.


Xoxo


Träning

Heej!


Har just duschat. Har varigt och tränat i nacka. det gick ganska bra ändå. är trött och så... :p va övade på både steg och formationer. satt över lag gick det bra. även om jag inte gjorde så bra... aja whatever.


Ska plugga nu, svenska prov (gramatik) på tisdag lch en NO inlämmning. satt det är bra att jobba på



Xoxo

Hema

Heej!


Är hemma nu :P haha- vi kollade på deer john och fired up. haha. och så snackade vi en stund. det var najs :P


Ska kolla "Legally Blonds" nu tror jag.... aja. vi hörsa



Xoxo

Hos micca

Heej!


Sitter hos Micca (y) och kollar på Deer John och myser <3


Bloggar mer när jag kmr hem ;)

Xoxo


Duktig heest

Heej!


Red Waphine igår. Vi red ut i naturreservatet (y), as najs! Solen låg på och det var suuuper mysogt. Hos var jätte duktig. Vi var ute själva, finns inte så många att rida ut med på det nya stället. Ska väl försöka rida ut på Filippa någotn dag, men jag tyucker nästa att det är skönare att vara ute själv. På vägen bortfrån stallet så skrittade vi mest, kanske mycket nerförsbakar. men lite tarv och någon kort galopp oxå. Sen på vägen hemm så fick hon galoppera ganska mycket. Uppförvissa bakar lät jag henne öka lite, men på raksträckorna fick hon gå framåt men i en rund, inte flr hög form. för att ryggen skulle komma upp :P Hon skötte säg bra, var snäll och gick det hin skulle :P föruten en gång när hon blev rädda för att gräset blåste och sedsan vägrde hon gå förbi gläntat. haha, förbi kom vi men vacker  var det nog inte. hösten hoppade i sidled hen halv meteer från stigen. haha snuttan då :P



image descriptionimage description
Aa, ni fpr två gammal blider :P


Xoxo

Suger

Heej!


Jag vet, jag suger på att blogga :P haha. jaja what ever, sbart är det prao och lite chillare veckor i skolen då blir det antagligen lite bättre :P haha



Sitter i sängegn med dator i knät och musiken på högsta volym. ska snart börja bytta lite klädder, ska iväg till tyresö och kolla på när Anna rider. Hoppning, ska bli jävligt roligt!! va as länge sen jag var och kollade på henne. så vi får hoppas att det har gått framåt ;) Julia ska med oxå, satt det blir trevligt med lite sälskap ^^ (y)



Haha, hittade en blid får förr årets skolavslutning :P enjoy


Xox

RSS 2.0