just girly things

Boys...!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo
 
 

Dome

Heej!

Ska typ sov nu, kollade på idrottsgalan. Nån mer? ;)

Passade på att fixa mina naglar i eftermiddags (usch det behövdes VÄRKLIGEN!) så nu e dom fina igen. *host* haha.

God natt
Xoxo


Hiss

Heej!
 
Tar och slänger in en hiss lite snabbt. 
 
Maybellines mascara "The colossal smoky eyes"
 
Jag köpte den mascaran när den jag brukar ha inte fanns men jag gillar den. Den är bra för att ögonfransarna klumpar inte ihopsäg, och även så blir det jämt och snyggt. big like! 
 
Testa tkr jag :P
 
 
 
 
Xoxo

Hemma

Heeej!


Slutade för typ en och en halv timme sen, har hunigt plugga lite och käka ska lägga mig och kolla på film nu. Tror det får bli Hunger games (Y)


Blogga mer sen hoppas jag :P haha

Xoxo


Söndag

Heej!


Hmm, ja min bloggning har ju inte varigt som den ska :(

Idag har jag iaf städat mitt rum, yaay haha, och kollat på balklänningar och bara chillat :) börjar bli förkyld typ :(

Skola imorgon och sen är man ledig på eftermiddagen (what? Jag är ledigt omg!! :O) haha ;)


Ska nog sova nu, typ ^^ onödigt inlägg kanske :P haha


Xoxo


You

You make me smil, even when My friends can't


<3

Right now you are the reason that i'am smilinge <3


Onsdag...

Heeej!


Slänger bara in ett lite snabbt inlägg innan jag sover, har varigt hemma från skolan idag pga hjärnskakning *suck* trillade igår på träningen och slog huvudet i isen... :( men men

Puss och god natt :)

Xoxo


Fuck this day

Heej!

Lungt sämsta dan på länge. Att fuckade up säg.... Skolan började, berättade för min kommpisar som nu typ tvivlar på min mentala hälsa och typ hatar mig... :/ aja, det kan väl iaf inte bli värre nu? Okej, dum fråga så klart det kan. Men jag får väl försöka se allt poestivt. Typ ;) haha


Sitter iaf på bussen nu på väg mot träningen, bara 27% batteri kvar :O får se om min mobil dör eller inte haha :P


Xoxo


Hemma

Heej!


Kom hem för ett tag sen men har typ pluggat sen dess... Ska snart springa till bussen. Ska försöka blogga när jag sitter på bussen :)


Xoxo


Rädd, haha, ursäkta vad var det jag sa?

Heej!


Jag vet ärligt talat inte längre.. En del av mig vill fortsätta medans en annan del vill sluta, glöm att jag någonsin gjorde de.. Känns som om mitt inan mätte håller på att slitas i tur, som om min själ splittras. Jag slits mellan löftet att göra allt som krävs för att gör dig glad, även om det är bekostnad på mina sista andetag och rädslan. Rädslan att berätta, rädslan för vad ni ska tycka och tänka om mig. Ni kmr säga att det inte kommer förendrar något, men sanningen e den att det kommer det. Ovavsett. Rädsla, fuck you. Det för första gången på jag vet inte hur länge som jag är rädd, rädd för att berätta sanningen, rädd för att möta mina kompisar. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är vilsen och lost.

I dom flesta situationerna är det något bra att kunna säga "vi är iaf två" men inte i den här, jag önskar ärligt talat att du aldrig hade fått reda på det, satt du hade sluppit suttit i samma båt som mig, sluppit allt det här, jag är verkligen sååååå ledsen! Om jag kunde göra om det så skulle jag det, utan minsta tvekan. Vad som helst för att du skulle ha sluppit. Och därför så fattar jag nu mitt beslut, jag står vid din sida när vi prata med dom.

Xoxo


Måndag

Heej!
 
 
Måndag idag, imorgon börjar skolan :( buhu... :( träning ikväll, kungsträdgården. najs, bara lite kallat :P '
 
 
Va i stan och shopade med Miccca härom dan, så ni ska få bilderna på det sen.. :) när jag orkar haha ;)
 
 
Köpte:
*Två tröjor
* ett par jens
* en hnadväska
* två bh:ar
* mascara
* sminkbortagnig
* Nagellack x2
* annsikte produkter
* bodylotion med brun utan sol
 
 
Tror det var typ allt :P
 
 
 
 
Xoxo

Haha


Stark

Tänkt passa på att skriv till min underbara kommpis.
 
 
Jag önska verkligen att det inte hade drabbat dig, du har redan f¨ått utså mer och vad många kommer göra under en livstid. det är inte rättvist att vissa drabbas av allt medans andra av inget. Men jag antar att det är som du brukar säga, livet är inte alltid rättvist.. tyvärr. Jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer stå bakom dig och stöta dig. du är så sjukt stark, det är helt otroligt och jag vet att du kommer ta dig igenom det här på ett eller annat sätt, och jag kommer stå bakom dig. Du är så sjukt mkt starkare än vad du tror, så på¨något sätt kommer allt lösa säg. ÄLSKAR DIG GUMMAN! 
 
"every thing will be okey in the end, if it's not okey it's not the end..."
 

Passa på att klicka in på den här otroliga tjejens blogg och lämman en söt kommentar! :D klicka häääär
 
Xoxo

Booooring

heej!
 
 
sitter i sängen och lyssnar på musik och kollar på lite klädder. ja, ehm haha okeh jag har sjukt tråkigt... :( 
 
 
 
 
 
 
 
Xoxo
 

Ridlektion

Tjaba!
 
 
 
Red som sagt för Jennie idag. det gick ganska bra. första gången på Tornado liksom satt jag är nöjd. Det var väl inte direkt super kul... haha men men ;) 
 
Började med att bara rida lite på volten och "känna" lite på honom. Fick sedan träna på öppna och skänkelvikning som flöt bra. Lite för mkt tvärnig i höger öppnan men vi fick till det tillslut :P Sed gick över till att tränna förvänd galopp... haha, inte med lättaste med en häst som är van att träna byten. men vi fick till det ;) plus några fina byten oxå haha :P sen vart det bara att träna på lika lägningar och sen jogga av honom. Allt kändes gansk bra tyckte jag. mamma och Jennie värkade ganska nöjda så det är bra! :D
 
Tyvär filmade mamma bara, men kan se om jag kan fotta nått ur filmerna.. (jag är inte tekninsk nog för att kunna lägga upp dom hehe..) 
 
 
Imorgon ska jag följa med Matilda till stallet och kolla på när hon ska rida lektiona för Jennie och sen blir det träning på kvällen! :D najs! 
 
 
 
 
 
 
Xoxo

Natti

Heej! Och god natt


Ska sova nu hade jag tänk :P halv tio ska man upp imorgon då ;) man har sovigt till 12/1 varje dag typ satt vi får se hur det går :) ska rida lektion för Jennie imorgon.. Ska se om mamma kan fotta lite :)

Natti
Xoxo


2013

Heej!
 
 
 
Jaha, då var det 2013, asså helt jävla fuking sjukt! :O Men vi får hoppas på att det blir ett bra år ;) ska iaf bara njuta va livet och göra det bästa hade jag tänkat. vad som händer 2013:
 
*Jag slutar grundskolan
* Jag börjar gymnasiumet
*Jag ska går över till stor häst
* Träna mer
* Skaffa kille (?) haha  
 
 
Nä med det är väl typ det.. eller nått ;) haha nä och så klar bara ha sjukt mycket kul och chilla med kommpisar. 
 
Vad gjorde ni igår då? Själv vara man bara hemma och chillade. Micca var här så det var njas :) kollade på film och lite så. kännde inte direkt för att dra ut och supa säg full. fattar ärligt talat inte poängen med det. hehe :P skit samma.
 
 
Ska lägga mig i sofffan kolla på film nu tänkte jag 
 
 
Nyår.. Hoppas på att 2013 blir bättre..
Jag igår....
 
 
Xoxo

RSS 2.0