Snart hemma

Heej!


Sitter på Woken och väntar på att min mat ska bli klar ;) orkade inte laga lunch :P

Fick med mig lite saker hem,
2bhar
2tröjer
En korsett (halloween outfit)
Ett halsband
En ögon mask..

Ni får bilder när jag kommer hem ;)

Xoxo


Trevligt väder..

Heej!
 
i det rolig vädret. Ska iväg till stan och möta Micca idag. Vi ska som sagt fixa det sista inför Halloween och så ska jag passa på att shoppa vanligt oxå ;) så långt pengarna räker :P haha ;) det blir nog bra, sen ska vi hämta ut maskerna på vägen hem.. hihi, ska bli kul och se dom :P moahaha. får hoppas att dom är fina :)
 
 
Måste börja göra i ordnign mig nu.. satt man inte missar bussen :P 
 
 
 
 
 
Xoxo

Tack

Jag vill bara tack alla mina underbara vänner som har funnits och finns för mig, även när jag inte alltid har funnit för dom.


Jag älskar er tjejer! För alltid!

Xoxo


Nått annat

Heej!
 
 
Har just ätigt lunch och ska ta en snabb dusch innan jag åker och tränar... 
 
 
har inget att skriva just nu
 
xoxo

Lugnat mig lite

Heej!
 
har lugnat mig lite sedan inlägget neda, men jag håller fortfarande kvart vid det jag skrev.. men jag har lite till lägg...
 
 
Jag älskar dig fortfarande, och kommer antagligen alltid göra det. men jag vill inte ha något mer med dig att göra. Jag vill inte ha dig i mitt liv någon sin igen, på något sätt. Jag älskar dig ändå och önska dig ett bra och lyckligt liv, jag vill bara inte ha något med det att göra. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer stå viägen för det du vill, och det tänker jag inte heller göra. så jag släpper dig, utan problem, du kommer aödrig få se mig sårad över ditt svek. för vet du vad? jag är inte en så person, du har sagt vad du tycker och nu går jag vidare utan så mycket som en ända blick över axeln. men ärligt talat, det är inte så lätt när en av dom få personerna men litade på svek en. 
 
Va fan vill du att jag sak säga? För jag har ingen aning. så du får helt enkelt klara dig med det jag väljer att säga. Du förstår väl hur svårt det är att tror på dig när du säger att du fortfarande älskar mig va? älskar du någon så överger du dom inte. utan du hittar ett sätt att lösa allt på. ovavsett vad. jag har sätt det, så det är svårt att tro på dig, du bröt ett löfte. så vad har du kvar som skulle få mig att NÅGONSIN lita på dig igen? INGET.. men jag antar att du inte bryr dig mer satt det är väl skit i samma. du sa att jag skulle hålla mig borta från kulor, men vet du vad? det är svårt när det var ens kommpis som höll i pistolen. 
 
efter allt du sagt trodde jag faktiskti inte att det här skulle hände, men jag antar att vi inte för bra nog åt fröken. 
 
Så vad vill du att jag ska säga? Att jag älskar dig? redan gjort, att jag saknar dig? ärligt talat, så gör jag inte det, att jag är ledsen att det blev så här? klart att jag är, att jag förlåter dig? inte en chans. Vad mer vill du höra?
 
 

 The greates pleasure in life is doing what people say you cannot do
 
We never move on, we just get used to the pain.
 
 
"I'm okay... Isn't that what I'm supposed to say?"
 
 
 
Jag har bara två ord till dig. HEJ.DÅ.
 
 

...

Jag är inte förvånad, igentligen inte. Jag förstår dina argument, men jag trodde att jag betyde något för dig, mitt första misstag. Andra misstaget, jag litade på dig när du sa att du kunde fixa det här, att du var anorlunda. Bullshit. du är fy fan lika lite anorlunda som någon av alla andra jag lyssnade på. Varför tror du att jag valde att lyssna då? Jo, för att JAG LITADE på dig. Och vips, så nu är det borta.

Jag tror att det här är bäst för oss båda, haha. Kan du bara inte säga att du inte vill ha mig? Alla fattar det, bara du som är för "fin" är att säga det.

Glöm bara inte en sak, det var du som valde det här. Inte jag.


God morgon

Heej!


Vaknade för en liten stund sen, åker till stallet om typ en timme för att rida Waphine, sen hem äta och byta kläder innan jag åker vidare till hovet för att träna :) satt full spekad dag ^^ men jag är van ;)

Xoxo


Ett inlägg innan jag stänger av datan...

Heej!
 
 
 
 
Så jag och mina kommpisar..
 
 
Xoxo

Funderar

Heej!
 
 
Ledsen för det oväntade avbrotet... 
 
 
men jag funderar på att börja blogga igen? vad tycker ni? :)
 
 
Xoxo

Underbara vän

 
 
 
Jag vill börja med att jag älskar dig. 
 
 
Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg första gången jag träffade dig, men jag antar att det var i sexårs..? Sedan dess är du med i varje bra minne jag har, fram till och med 6/7 skulle jag gissa. Jag vet inte vad som hände, men jag tycker inte om det. Det kanske inte ens var något vi gjorde, eller asså det kanske var allt vi gjorde..? Att alla händelser, alla ord, alla bort glömda saker gjorde att vi gled i sär. Jag önskar att jag kunde ändra på allt som har hänt, alla saker jag gjort. Ärligt talat är det ett under att jag ens får kalla dig vän efter allt jag gjort mot dig. Jag kan inte säga hur ledesan jag är för allt som har hänt, att jag övergav dig när du behövde mig som mest är en sak jag aldrig kommer förlåta mig själv för..  
 
 
Jag har så sjukt mycket minnen med dig, jag tror inte att jag behöver säga något, du vet allt för väl vilka jag menar. det är det som är så sjuk bra med dig, jag behöver inte säga något för att du ska förstå. det räker med en blick, eller det gjorde det i alla fall.. 
 
jag vet inte riktigt vad jag sak säga, utom att jag saknar det vi hade, och om du är beredd skulle jag villa se om det går att bygga upp igen, Men vad du än svara så kan jag lova dig att jag aldrig kommer låta vår vänskap dö ut. du betyder för mycket för mig. 
 
 
Jag avslutar som jag började, jag älskar dig, har alltid gjort och kommer alltid göra. Nu och för alltid. Jag skulle långsamt blödande dö för dig (okey usch det där lät äckligt) men jag skulle göra vad som heslt för att skydda dig, även om jag har vissat det på ett sjukt dåligt sätt... <3 

Vad hände med oss två...?

 
 
Ärligt talat, så har jag ingen aning. Jag vet bara en sak, jag saknar dig. Ditt skratt, ditt sätt att prata på, alla dina crazy saker du gjorde, till och med sättet du åt på. Saker dom jag förut ofta blev ganska iriterad på, men än då, sakerna som gjorde dig till dig.
 
 
Just nu sitter jag i min säng, medans tårarna riner ner för mina kinder och ett lenden på läpparna. Jag minns vare stund vi har spenderat till sammans, alla bra, men oxå alla dåliga. Jag vet exakt vad jag ska säga för att du ska ändra dig och komma tillbaka, men jag tänker inte öppna min mun för att säga någon av dom. för att du förkäner det bästa du kan få, någon som är bättre än mig. du säger att jag ska lita på dig, och det gör jag. men vad om du helt plötsligt skulle ändra dig? vad om du allt vi försöker säga till dig skulle gå upp för dig och du fattade att vi har rätt? Vad skulle du säga då? "oj förlåt" och gå din väg? 
 
 
Hur mkt jag än älskar dig, kommer jag inte vänta för alltid. Jag kommer inte vara ditt sämre val numer 2, vill du värkligen ha kvar mig, så fixar du det på något sätt. samtidigt som du bygger alla nya relationer. Jag vet igentligen inte super mycket om sånt här, dom flesta som har försökt har försvunigt, men du är annorlunda, jag hoppas att du kommer bevisa för mig att jag gjorde rätt när jag litade på dig. Men en sak jag vet, älskar du någon till räckligt mycket över ger du inte den. jag har sjävl gjordet riktigt, riktigt dålig val när det kommer till den punkten.. så jag hoppas att du kommer välja bättre. du har iaf alltid varaigt den förnuftiga av oss ;) 
 
Det låter säker som jag håller på att säga farväl nu, men det gör jag inte för då hade inlägget sätt ut typ så här " Jag älskar dig, men tyvärr kan jag inte stanna, jag är ledsen och hoppas att du hittar allt du vill ha, farväl min underbara, älskade vän"och det gör det inte såå ;) 
 
Jag kommer alltid respektera dina beslut och aldrig stå ivägen för det du vill. Men tänk på en sak, vi sllutar nian om 7 och ½ månnad, jag vet inte hur mycket tid du vill ha bort från mig, men än sak vet jag. Att hur mycket jag än älskar dig, så kommer vår relationa att försvagas medans du är borta, är 7 och ½ månad tillräkligt med tid för att både vara borta från oss och sedan laga relationen igen? Om 10 månader kommer vi börja gymnasiumet, antagligen olika skolor och olika linjer. kommer våran relation hunigt blivigt tillräkligt stark för att överleva det? ärligt talat så har jag ingen aning, men vi får väl helt enkalt vänta och se...? 
 
Jag älskar dig, och jag kommer ge dig tid. men jag kommer inte vänta för evigt. 
 
 
'I'm often silent when I am screaming inside.''
 
Good friends are like stars.
You don't always se them,
But you know they're always there.
 
 

"Det svåraste är inte att dö för en vän, utan att hitta en som är värd att dö för.", jag kan ju lungt säga att jag skulle ta en kula för dig. 

 
 
 "everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end." Jag hoppas det gäller oss oxå.... 
 
 
Låt inte det du har stoppa dig från att vara den du är, men framför allt låt inte dig själv stoppa dig från vara den du är. Jag älskar du, nu och för alltid, jag hoppas bara att jag kommer få tid att visa det. 

just because I looks strong, it does not mean that I am the

Heeej!!


Jag är såååå sjukt trött. praoar ju just nu. Börjar 7 och slutar 4, sen träna elr stallet. Sen sommar jag därför har jag inte bloggat, ska försöka blogga i helgen.


U know that I love y!


Xoxo


RSS 2.0